Viva Puts & Städ är en Städfirma i Kalmar för både privatpersoner och företag! Vi erbjuder skräddarsydda och noggranna städtjänster både för dig som privatkund som vill ha hjälp med hemstäd, och för dig som företagare som vill ha hjälp med exempelvis kontorsstädning eller fönsterputs.

Arbetet utförs alltid i nära dialog med kunden. Viva service utgår från Kalmar och vi vänder oss i första hand till kunder i Kalmar och på Öland, men även i närliggande orter.

Jag som driver företaget heter Deimante och har över 6 års erfarenhet inom städbranschen. Jag har i grunden veterinärutbildning men har jobbat inom olika områden sedan jag var 16.  För några år sedan kom jag i kontakt med städbranschen och började arbeta på Ungdomsstäd, där jag var arbetsledare och så småningom områdeschef. Under tiden föddes det en idé om att starta en egen städfirma i Kalmar, vilket sedan blev verklighet.

Jag brinner för noggrannhet och kvalité i det arbetet jag utför. Viva service står för ett proffesionellt engagemanget och har så klart alltid kunden i centrum.

Idag har det blivit allt mer vanligare att människor väljer att anlita städhjälp för att hinna med allt annat som är runt omkring dem i livet. Vårt städföretag erbjuder unga och äldre att lägga sin tid på något annat som är mer värdefullt, medan vi gör det vi är bra på – städar ditt hem eller kontor!

Välkommen till Vivaservice, den personliga städfirman i Kalmar!

Kontakta oss gärna genom formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.