Fönsterputs i Kalmar, Nybro och på Öland

Låt oss ta hand om din fönsterputsning

Fönsterputs

Rena fönster är en grundläggande del för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem. Oavsett om det handlar om små eller stora fönsterputsjobb, är ingen uppgift för svår för oss på VIVA Puts & Städ att hantera.

Vår tjänst sträcker sig bortom enbart fönsterputs; vi lämnar även ett rent och prydligt intryck efter oss genom att noggrant torka av fönsterbleck, spröjs, och fönsterkarmar – allt detta som en del av vårt standarderbjudande. Vi utför professionell fönsterputsning i Kalmar, Nybro och Öland, för både lägenheter och villor.

Boka fönsterputs

Vad kostar det att få putsade fönster?

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta oss för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Kristallklara fönster med vår expertis

Vårt team på VIVA Puts & Städ har en lång erfarenhet av professionell fönsterputsning. Vi har en hög kunskap om vad olika fönstertyper behöver, och hur man på bästa sätt rengör dem. För att putsa fönster på ett effektivt sätt krävs även rätt rengöringsmedel och utrustning, vilket vi använder oss av.

Låt oss på VIVA Puts & Städ utföra din fönsterputsning i Kalmar, Nybro och på Öland, så får du ett skinande rent resultat! På så sätt sparar du både tid och energi, vi vet att fönsterputsning kan vara både tidskrävande och fysiskt krävande.

Varför är fönsterputs viktigt?

et finns många fördelar med att ha rena fönster. Den kanske mest självklara fördelen är att det är snyggt med ordentligt rena fönster. Rengjorda fönster möjliggör att mer naturligt ljus släpps in i ditt hem, vilket i sin tur skapar en inbjudande atmosfär. Regelbunden fönsterputs förhindrar även att föroreningar och smuts skadar fönsterglasets yta, vilket kan förhindra kondens och mögel på fönsterglaset. Fönsterputs kan också minska ackumuleringen av damm, partiklar och allergener på fönstren, vilket förbättrar luftkvaliteten inomhus.

Vi på VIVA Puts & Städ putsar gärna dina fönster så att du kan spara din tid och ansträngning. Vi kan säkerställa att vi utför fönsterputsning på ett professionellt sätt i Kalmar, Nybro och på Öland med omnejd. 

Låt oss på VIVA Puts & Städ utföra din fönsterputsning i Kalmar, Nybro och på Öland, så får du ett skinande rent resultat! På så sätt sparar du både tid och energi, vi vet att fönsterputsning kan vara både tidskrävande och fysiskt krävande.