Hemstädning i Kalmar, Nybro och på Öland

Låt oss ta hand om din hemstädning

Vi erbjuder veckostädning och hemstädning

Vi på VIVA service vill göra din vardag enklare genom våra veckostädnings- och hemstädningstjänster. Vem gillar inte känslan av att komma hem till ett fräscht och nystädat hem efter en lång arbetsdag? Det är en upplevelse vi strävar efter att erbjuda till alla våra kunder. När ditt hem är rent kan du också slappna av, pusta ut och lägga din tid på annat.

Vi på VIVA Puts & Städ är din pålitliga städfirma för hemstädning i Kalmar, Nybro och Öland, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov.

Boka städning

Vi älskar att städa!

Vi på VIVA Puts & Städ fullkomligt älskar att städa! Den hemstädning som vi utför hos våra kunder varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Denna typ av schemalagd städning underlättar för dig som har ett hektiskt vardagsliv och känner att tiden inte räcker till. Du som kund väljer själv om du vill att vårt skickliga team från VIVA kommer hem till dig varje vecka eller varannan vecka beroende på dina önskemål och behov.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka hembesök.

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Nöjd kund garanti

Varför boka hemstädning?

Att städa tar tid. Genom att låta oss på VIVA ta hand om din hemstädning varje eller varannan vecka, besparar du en hel del värdefull tid. Med hjälp av regelbunden hemstädning kan du vara säker på att ditt hem alltid är fräscht, vilket i sin tur förbättrar din inre ro och din produktivitet i andra aspekter. Vi anpassar givetvis städningen efter dina specifika behov och preferenser. Du som kund bestämmer själv vilka områden som ska städas och hur ofta de ska städas, men vårt mål är att du ska vara så nöjd som möjligt.

Vi på VIVA Puts & Städ vill underlätta din vardag. Om du bor i Kalmar, Nybro eller Öland med omnejd, hör av dig till oss så kan vi diskutera din hemstädning.