Kontorsstädning i Kalmar, Nybro och på Öland

Låt oss ta hand om er kontorsstädning

Städning som gör skillnad för ditt företag

Vi på VIVA Puts & Städ specialiserar oss på kontorsstädning med en kombination av effektivitet, noggrannhet och erfarenhet. Vi förstår vikten av välskötta och fräscha företagslokaler. Därför är vår främsta ambition att vårda era kontorslokaler med lika mycket omsorg och noggrannhet som genomsyrar all vår städning. Vi erbjuder professionell kontorsstädning i Kalmar, Nybro och Öland.

Kontorsstädning på era villkor

Vi vet att alla företag har olika behov gällande kontorsstädning. Vårt mål är att erbjuda ert företag en flexibel lösning oavsett om städningen behövs före, under eller efter era kontorstider.

Vi på VIVA Puts & Städ erbjuder kontorsstädning för kontor av alla möjliga storlekar i Kalmar, Nybro och Öland med omnejd. Om du äger flera olika kontor är vi öppna att skapa ett städschema för varje enskilt kontor.

Vid kontorsstädning föreslår vi alltid en provstädning först. Detta gör det möjligt för oss på VIVA service att utforma en offert utifrån den faktiska tid som krävs för att städa ditt kontor, vilket ger dig en mer exakt prissättning. Provstädningen gör även så att vi på VIVA får en möjlighet att utvärdera ditt kontors behov. Dessa provstädningar är alltid icke-bindande.
Vårt mål är att göra städningen så smidig och effektiv som möjligt för dig och ditt företag.

Varför anlita oss för kontorsstädning?

Att hålla en arbetsplats ren är avgörande för att alla arbetare ska trivas på arbetsplatsen. Ett rent och välskött kontor skapar en god atmosfär där arbetarna kan känna sig bekväma. En hög trivsel är dessutom ofta tätt sammankopplat med ökad produktivitet och företagets framgång. Men kontorsstädning är ofta väldigt tidskrävande. Har du ett företag och behöver kontorsstädning i Kalmar, Nybro och på Öland?

Vi på VIVA Puts & Städ kan hjälpa ditt företag upprätthålla en professionell och ren arbetsmiljö. På så sätt kan du gynna både din verksamhet och dina anställda!