Byggstädning i Kalmar, Nybro och Öland

Erfaren byggstädning för professionella resultat

Byggnationer och renoveringsprojekt resulterar ofta i betydande mängder överflödigt byggmaterial och skräp. Detta kan innebära potentiell fara för arbetare och påverka arbetsplatsens allmänna säkerhet och trivsel. Vi på VIVA Puts & Städ erbjuder noggrann byggstädning både före, under och efter renoveringar och ombyggnationer. Vi har en bred kompetens inom byggstädning och utför ett grundligt jobb för att ni ska kunna känna er säkra och nöjda. Vi på VIVA Puts & Städ utför din byggstädning i Kalmar, Nybro och Öland.

Byggstäd – Så funkar det!

Kontakta oss så kan vi boka ett möte där vi går igenom hur vi kan hjälpa just ert företag med byggstädning.

Varför är byggstädning viktigt?

Byggplatser kan vara farliga områden. Överflödigt byggmaterial och byggavfall kan bland annat bestå av vassa föremål, rostiga spikar och andra skaderisker. Att inte hantera byggavfall på rätt sätt kan resultera i skador och olyckor för de som befinner sig på eller runt arbetsplatsen. Även mindre avfall efter en renovering kan vara skadligt. Sågning, slipning, eller rivning av olika byggmaterial medför ofta mikroskopiskt damm som kan vara farligt för hälsan. Det mikroskopiska dammet kan vara eländigt att andas in då det kan irritera luftvägarna eller orsaka allergier. För att förhindra dessa potentiella skador är det extremt viktigt att städa undan allt överflödigt byggmaterial och smuts som utgör olika hälso- och skaderisker. Att byggstäda är dock ofta en väldigt ansträngande uppgift. Som en professionell och erfaren städfirma har vi på VIVA nödvändig kompetens och utrustning för att byggstäda er byggnation på bästa sätt. Genom att låta oss ta hand om oredan efter byggnationer och renoveringar sparar ni tid och energi och minskar risken för potentiella hälsoskador.


Viva Puts & Städ är din erfarna städfirma som finns här för att hjälpa med byggstädning i Kalmar, Nybro och på Öland med omnejd.