Flyttstädning i Kalmar, Nybro och på Öland

Låt oss ta hand om din flyttstädning

Professionell flyttstäd för bästa resultat

Med vår utbildade och kompetenta personal ser vi till att ditt tidigare hem är i perfekt skick för nya ägare eller hyresgäster. Du som kund behöver inte tänka på någonting – vi på VIVA tar hand om allt gällande städningen och tar med oss egna rengöringsmedel och städverktyg. Vårt mål är att du som kund ska få en så bekväm flytt som möjligt, utan stress.

Vi på VIVA Puts & Städ är ditt perfekta alternativ för flyttstädning och håller till i Kalmar, Nybro och på Öland med omnejd.

Boka städning

Nöjd - kund - garanti

Vi vet att städning är en energikrävande del av att flytta. Därför är vårt mål är att din upplevelse i samband med flytten ska vara bekymmersfri. För att göra din upplevelse så smidig och enkel som möjligt har vi tillämpat en nöjd-kund-garanti. Denna garanti betyder att du som kund ska vara helt nöjd efter den utförda städningen. Skulle det av någon anledning vara så att du har någon anmärkning på vår utförda städning kan du bara kontakta oss så kommer vi åtgärda det snarast.

Med vår nöjd-kund-garanti kan du känna dig trygg i att vi på VIVA Puts & Städ kommer göra vårt allra yttersta för att ditt tidigare hem ska vara strålande rent –  din nöjdhet som kund är vår största prioritet. Det perfekta alternativet för flyttstädning i Kalmar, Nybro och på Öland.

Varför anlita oss för din flyttstädning?

Alla som någon gång har flyttat vet hur påfrestande det kan vara. Mellan organisering, packning och din hektiska vardag ska du inte behöva tänka på städning. Att flyttstäda är ofta både extremt tidskrävande och stressingivande. För att få så bra resultat som möjligt är det optimalt att anlita en städfirma. Bor du i Kalmar, Nybro eller på Öland (med omnejd) och behöver hjälp med flyttstädning? Vi på VIVA Puts & Städ hjälper dig så att du får en bekvämare flyttperiod!

Vi har erfarenheten och kompetensen för att säkerställa att ditt hem blir strålande rent för nästa person. Du som kund sparar mycket tid och energi så att du kan fokusera på ditt nya hem.